Reviews


5 stars after 2770 reviews
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten. Heerlijk. Tot de volgende keer. 2/26/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben de bestelling afgehaald. Zeer vriendelijke gastvrije ontvangst. Kopje koffie gekregen tijdens het wachten. De bestelling was snel klaar. De sushi en de Teriyaki waren heerlijk. waren heerlijk. 2/26/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd klaar,zag er heerlijk uit en smaakte ook zo!!! 2/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker een aanrader! Soms mag via foto’s iets duidelijker zijn wat je besteld. 2/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk 👍 2/21/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer genieten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was erg lekker. We hadden o.a. de verrassingsbox van 25 stuks besteld. Die was goed gevarieerd. Wij verbleven op bungalowpark Twenhaarsveld. Daar werd de sushi keurigen ruim op tijd afgeleverd. Wij hebben er van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer geweldig 🤗 2/19/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Perfect optijd bezorgt elke keer weer. 2/19/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was er een haartje op een van de Eby Fry. Was heel onsmakelijk. Bah! 2/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo ontzettend leuk dat er een extraatje bij zat! We hebben genoten. Dank! 2/14/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de boxen kun je niet online echt zien wat er in zit 2/14/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote bestelling gedaan van €175,- en daarom expres een dag eerder de bestelling geplaatst. Helaas leek het wel of de bestelling ook een dag eerder was klaargemaakt. De zalm was droog en de sushi leek minstens een dag oud. In de supermarkt krijg je nog verdere sushi. Erg jammer want voorheen zeer tevreden over het eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis afbeelding van de inhoud van de boxen. 2/12/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lieve bezorgster en weer lekker genoten van de sushi😍 2/11/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 2/9/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Warme gerechten niet allemaal warm 2/7/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ontzettend lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaker besteld en altijd heerlijke sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas veel later dan afgesproken bezorgd. Wel erg lekker (zoals we gewend zijn) 2/5/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aanrader! 2/5/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom weer heerlijk!!! 2/4/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 1/31/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren wat later en belden daar netjes over. Helaas waren ze wel wat vergeten te brengen. 1/31/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd en goede kwaliteit! Er staan veel spelfouten op de site en ook onduidelijk hoeveel sushi stukjes je krijgt (rol). Ook jammer dat de prijzen (min. bedrag bij bezorgen en bestelkosten) zijn verhoogd. Ga dan toch minder vaak bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en lekker.we hadden erop gezet als grapje : zo snel mogelijk. Maar ze was super snel TOP. 1/29/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
moest een paar keer opnieuw inloggen omdat de site aangaf dat ze niet bezorgen op dit adres. De rijst was lauw de rest was weer goed 1/29/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend!!! Veel dank! 1/24/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, bezorgd op moment van aangeven, warme delen waren nog lekker warm. Het eten was dus erg goed en lekker! De website kan wel wat verbetering hebben, aantal stukjes vermelden zou wel handig zijn! :) 1/24/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Zoals elke keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer! 1/21/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 1/20/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! 1/19/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer !! En wat hebben jullie geweldige bezorgers. Bezorging met een glimlach. En altijd op de afgesproken tijd !! 1/19/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor € 51,00 in een plastic zak erg jammer van de presentatie. Sommige sushi's waren niet van elkaar te onderscheiden qua smaak. Géén Wasabi ?? Géén Gember?? en ook géén stokjes ? dit hoort er standaard bij te zitten ..jammer.. we hebben zelfs een aantal sushi's weggegooid , wij gaan hier niet meer naar toe en geen aanrader ! 1/18/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke en verse sushi, snel klaar, aardige medewerkers. We komen snel weer :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, heerlijk gegeten! 1/15/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gerechten, erg lekker 1/14/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, alleen jammer dat het minimum bestelbedrag omhoog geschroefd is. 1/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de bestelling bijna compleet. Doordat ik even moest wachten omdat een ander product er niet was, wat super netjes is opgelost in overleg, kreeg ik al wat extra's en dit heeft het denk ik wel gecompenseerd, ook qua kosten wat niet is geleverd. Voor de rest was het weer heerlijk! 1/12/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vind de Sushi erg prijzig ten opzichte van andere restaurants in de buurt (+25%). Sushi is daarentegen wel heel lekker. Geluk dat het automatisch pinsysteem van directe concurrent zondag het niet deed, anders hadden we deze ervaring niet gehad ! 1/11/2022
Yume Sushi 5 stars after 2770 reviews
Yume Sushi