Reviews


5 stars after 2613 reviews
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gebakken rijst, gyoza, yaki tori, sushi.. alles is top, en vanuit Holten binnen 40 minuten warm in Rijssen! Niks dan lof over deze zaak 11/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk! 11/8/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
N.v.t This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke verse sushi, misschien de site iets gebruiksvriendelijker maken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi Yume Sushi , het was weer heerlijk! 11/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect, alleen vonden we de zalm wat smaak loos. 11/1/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De champignons waren niet gaar, nog rauw van binnen :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heel erg genoten van de sushi. Top gedaan en precies op tijd! 10/30/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was prima en super snel bezorgd! :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. Altijd balen als het weer op is :~). Optijd geleverd✅ Warm geleverd✅ Bestelling compleet ✅ Bedankt Yume! 10/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 10/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was op zich prima alleen 20 minuten te laat. Mijn kinderen hadden hun eten al op, dat was een beetje jammer. 10/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kippenpootjes waren nog net warm genoeg om op te eten en de bestelling duurder 1uur en 20 min This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. klaar op afgesproken tijd . makkelijk om via de site te bestellen 10/9/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, eten werd keurig op tijd door een vriendelijke bezorger afgeleverd. 10/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, Super lekker, vers, heerlijke smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. 4/5 op website omdat alles niet helemaal duidelijk naar voren komt op mobiel. Rest helemaal goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker, maar een uur te laat bezorgd zonder notificatie of excuus. 10/2/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst dat we 2 sushi (nigiri sake) te weinig hebben ontvangen. 10/2/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 👍 9/29/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 9/28/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals gewoonlijk, weer heerlijk en stond keurig op tijd klaar om door ons opgehaald te worden. 9/27/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heel goed: De heldere website, de vriendelijke bezorging, en tot slot de goede kwaliteit van het eten. Allemaal top! 9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stond al klaar toen ik het kwam ophalen, precies op tijd. Erg lekker weer! Bedankt! 9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere verse sushi 9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet zoals we van jullie gewend zijn. Bestelling was laat en eten was koud 9/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sashimi was ook deze keer niet goed. 9/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al onze warme gerechten waren zo goed als koud en de biefstukspiezen waren rauw ,heb direct gebeld en voor ze mij begrepen ,wat dus al super slecht is , zou ik bij de volgende bestelling korting krijgen . De sushi was echt lekker . Gerry uit Rijssen 9/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vakantieliefde, altijd bestellen. Hopen snel weer binnen te eten. Ik mis mijn mosselen. 9/23/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De poke bowl viel tegen, de sushi daarentegen was, zoals altijd, top. 9/20/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en ruim voldoende!!! Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten. Op tijd klaar. Personeel ook geweldig , top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ieder half jaar zijn wij hier met vakantie. En genieten van jullie eten. Jammer dat wij niet bij jullie mogen eten. Ik mis mijn mosselen. Dank top koks en personeel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes restaurant maar jammer dat alle bestellingen over de tafel waren verspreid. Dat hoeft een gast niet te zien. Sushi was wel goed. Een zelf gecreëerde samenstelling was wel erg leuk geweest, wellicht een tip voor de toekomst. Gefrituurde inktvis ringen waren wel lekker maar de inktvis was duidelijk overgaar. Erg rubber achtig en mag dus wel wat korter. Overall, een paar verbeter puntjes maar zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 9/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd! 9/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snelle service! 9/13/2021
Yume Sushi 5 stars after 2613 reviews
Yume Sushi