Reviews


5 stars after 2707 reviews
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en mooi snel… 5/27/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden veel Sushi niet vers smaakte. Dit was al de tweede keer 5/26/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt was echt goed, tot gouw 5/24/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
al tientallen keren gehaald of laten bezorgen, altijd prima kwaliteit en goede prijs! 5/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima! 5/21/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom was de sushi zeer goed. We hebben genoten. 5/14/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Yume levert constante kwaliteit en het wordt altijd gebracht door een bijzonder vriendelijke bezorgster. 5/12/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen ging gemakkelijk, bevestiging was fijn, bezorging was precies op tijd en de sushi's waren zeer smakelijk. 5/11/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo iemand gebruikt mijn mail adres !!!! ik heb niets besteld ... dit is slecht graag dit mail adres blokkeren 5/9/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, bedankt voor de extra schaal we komen binnenkort weer afhalen of laten bezorgen . Zeer vriendelijk geholpen ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Yume, yammi. 5/5/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op de boontjes zat geen zout. Prima gegeten verder This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en grill. Al 2x gehad dat de bestelling niet compleet was.. echter kwamen ze dit niet alsnog bezorgen en ook geen geld terug gekregen 4/27/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd een goede service en erg lekker 4/25/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst was erg droog. Hierdoor was de sushi niet echt lekker. Vond ik erg jammer. Biefstuk teriyaki en gyoza waren wel lekker. 4/23/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk tip top in orde z.s.M. Was precies zoals afgesproken binnen uur bezorgd en weer super lekker 4/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sla was erg slap. 4/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd perfecte levering en de smaak is goed 4/11/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website zou wel iets meer uitleg bij iedere soort sushi mogen. Verder alles helemaal top!! 4/8/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten!! 4/7/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was 100% goed 4/2/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service eten was heerlijk !! 3/28/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door 3/21/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas miste ik de salade die ik besteld en betaald heb. Verder was het heerlijk! 3/16/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Food arrived a bit late. We ordered well in advance and asked for the food to be delivered around 18:15-18:30, but it arrived around 10-15 minutes past 18:30h. Food was delicious though (as always) 3/14/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen plaatjes Vd boxen om te zien wat er in zit 3/12/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 3/8/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi en een top service! Wat een vriendelijke mensen werken daar. 3/2/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en het eten werd langs gebracht op het afgesproken tijdstip door een hele vriendelijke bezorgster! 3/2/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was perfekt 2/28/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was dit keer veel wat we besteld hadden koud. Zowel de sushi als de warme gerechten waren koud/lauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten. Heerlijk. Tot de volgende keer. 2/26/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben de bestelling afgehaald. Zeer vriendelijke gastvrije ontvangst. Kopje koffie gekregen tijdens het wachten. De bestelling was snel klaar. De sushi en de Teriyaki waren heerlijk. waren heerlijk. 2/26/2022
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Yume Sushi 5 stars after 2706 reviews
Yume Sushi