Reviews


5 stars after 2529 reviews
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, goede bezorging 12/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Levering was laat, begrijpelijk op een zaterdag maar bel dan even? Op de website staan niet altijd foto’s en ook wordt niet altijd vermeld om hoeveel stukjes het gaat 12/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De stukjes sushi mogen wel wat kleiner, sommige zijn te groot! 12/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was prima, van zeer goede kwaliteit. Bezorging ook heel correct en geheel volgens afgesproken tijd. De website werkte zeer goed, het was gemakkelijk bestellen. We zijn zeer tevreden over Sushi Holten ! 12/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes verpakt en compleet, heerlijk gegeten :) 12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was weer heerlijk. Grote bestellen gedaan voor grote groep. Gebeld of het toch later bezorgd kon worden, was geen enkel probleem. Sushi was optijd. Ondanks dat het vanuit Holten naar Nijverdal moet komen is het altijd nog warm. De lekkerste sushi in de omgeving 12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was wat aan de late kant. Wat ik overgens goed begrijp door de drukte. Voor de rest is het altijd een dikke 10! 12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te laat besteld 12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en netjes op tijd bezorgd 12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk genoten. Ga zo door! 12/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig stokjes, 2 voor 4 personen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede sushi 11/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top geregeld via de site en het eten was heerlijk! Aanrader en leuke ervaring... 11/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 11/22/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat het ook in Heeten bezorgd wordt! Heerlijke gerechtjes, net niet zo vers als in het restaurant, maar bijna net zo lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en goede service 😀 11/20/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond al klaar. Gemakkelijk te bestellen. En heerlijk gegeten! 🙏🏻 11/20/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi yume, het was weer lekker. Ben wel voorstander van de "zoute"kikoman ipv. de "zoete". 11/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vonden de qualiteit van de zeewier folies om de wraps en sushies slecht. 11/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere Sushi, netjes bezorgd, makkelijk besteld. Thanks! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het erg lekker maar wel erg jammer dat er geen wasabi bij zat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gebakken rijst, gyoza, yaki tori, sushi.. alles is top, en vanuit Holten binnen 40 minuten warm in Rijssen! Niks dan lof over deze zaak 11/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk! 11/8/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
N.v.t This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke verse sushi, misschien de site iets gebruiksvriendelijker maken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi Yume Sushi , het was weer heerlijk! 11/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect, alleen vonden we de zalm wat smaak loos. 11/1/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De champignons waren niet gaar, nog rauw van binnen :( This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heel erg genoten van de sushi. Top gedaan en precies op tijd! 10/30/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was prima en super snel bezorgd! :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. Altijd balen als het weer op is :~). Optijd geleverd✅ Warm geleverd✅ Bestelling compleet ✅ Bedankt Yume! 10/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 10/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was op zich prima alleen 20 minuten te laat. Mijn kinderen hadden hun eten al op, dat was een beetje jammer. 10/13/2021
Yume Sushi 5 stars after 2529 reviews
Yume Sushi