Reviews


5 stars after 2529 reviews
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kippenpootjes waren nog net warm genoeg om op te eten en de bestelling duurder 1uur en 20 min This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. klaar op afgesproken tijd . makkelijk om via de site te bestellen 10/9/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, eten werd keurig op tijd door een vriendelijke bezorger afgeleverd. 10/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, Super lekker, vers, heerlijke smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. 4/5 op website omdat alles niet helemaal duidelijk naar voren komt op mobiel. Rest helemaal goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker, maar een uur te laat bezorgd zonder notificatie of excuus. 10/2/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst dat we 2 sushi (nigiri sake) te weinig hebben ontvangen. 10/2/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 👍 9/29/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker 9/28/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals gewoonlijk, weer heerlijk en stond keurig op tijd klaar om door ons opgehaald te worden. 9/27/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heel goed: De heldere website, de vriendelijke bezorging, en tot slot de goede kwaliteit van het eten. Allemaal top! 9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stond al klaar toen ik het kwam ophalen, precies op tijd. Erg lekker weer! Bedankt! 9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere verse sushi 9/25/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet zoals we van jullie gewend zijn. Bestelling was laat en eten was koud 9/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sashimi was ook deze keer niet goed. 9/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al onze warme gerechten waren zo goed als koud en de biefstukspiezen waren rauw ,heb direct gebeld en voor ze mij begrepen ,wat dus al super slecht is , zou ik bij de volgende bestelling korting krijgen . De sushi was echt lekker . Gerry uit Rijssen 9/24/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vakantieliefde, altijd bestellen. Hopen snel weer binnen te eten. Ik mis mijn mosselen. 9/23/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De poke bowl viel tegen, de sushi daarentegen was, zoals altijd, top. 9/20/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en ruim voldoende!!! Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten. Op tijd klaar. Personeel ook geweldig , top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ieder half jaar zijn wij hier met vakantie. En genieten van jullie eten. Jammer dat wij niet bij jullie mogen eten. Ik mis mijn mosselen. Dank top koks en personeel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes restaurant maar jammer dat alle bestellingen over de tafel waren verspreid. Dat hoeft een gast niet te zien. Sushi was wel goed. Een zelf gecreëerde samenstelling was wel erg leuk geweest, wellicht een tip voor de toekomst. Gefrituurde inktvis ringen waren wel lekker maar de inktvis was duidelijk overgaar. Erg rubber achtig en mag dus wel wat korter. Overall, een paar verbeter puntjes maar zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 9/18/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd! 9/15/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snelle service! 9/13/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super als altijd 9/11/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn vriendelijk personeel en stipt 9/11/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 9/11/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte prima, zeer snelle bezorging 9/10/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verbazend snelle bezorging. Vriendelijke, vrolijke bezorgster. Gewoon goed werk geleverd 9/9/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lieve, zeer klantvriendelijke en netjes werkende mensen & hun sushi is echt overheerlijk!! Echt een aanrader!! 9/7/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect Kwaliteit Bezorgen 9/6/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is geweldig lekker! Bezorging ook geweldig! Maar we willen graag meer stokjes om mee te eten. Die hebben we altijd te weinig.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always problems with accessing cart to pay 9/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker!! 9/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 9/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd 9/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten smaakte minder goed dan normaal, champignons waren nog rauw met weinig saus.. Het was allemaal een beetje simpel 9/4/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2021
Yume Sushi Stationsstraat 3 0548546199
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Prima bezorgservice ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Yume Sushi 5 stars after 2529 reviews
Yume Sushi